24 Aralık 2010 Cuma

Sevgi karşılıklı olmaz...

Sevgi karşılıklı olmaz...Uzakta da olsa kalpler, birse eğer, yanyana gelindiğinde bir bakış yetiyorsa halden anlamaya, dostsunuzdur o insan.Bunca zaman neredeydin demezsiniz, hesap sormazsınız.Her neredeyse, nasılsa ve ne yapıyorsa iyiliği için dua edersiniz.Zaten duadan daha büyük ne verebilirsiniz ona.

Benim bu hayatta 3-4 tane dostum var.Ne mutlu bana ama biliyor musunuz benim bu hayatta bir çok arkadaşım var ve beni kaprisleriyle bitirmek üzereler.

Lütfen! aramamışımdır, sormamışımdır, doğru.Çünkü ben sizin sadece arkadaşınızım,hani bir aradayken sohbet etmeye yarayan.Dostunuz ya da sevgiliniz değilim, kardeşiniz ya da ailenizden biri de değilim.

Kaprislerinizi gidin ilgili merciilere yapın.

Ben oturayım şu dünyanın merkezine biraz, sıkıntılıyım işte, yanıyorum, gücüm kalmadı, şafak saya saya ağarttım saçlarımı, hastalıklarla ağırlaştım, kolum kanadım kırıldı.Dert değil dedim, sınav=hayat dedim, destek olmuyorsanız köstek de olmayın.

Yeter!

3 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

umarım mesajın ilgili yerlere ulaşmıştır. böyle zor dönemleri iyice zorlaştıranlara, seni böyle üzenlere...

Birben dedi ki...

Nihan, beni okuduklarından bile emin değilim, düşün artık...

Yalnız çok korkuyorum toplum kimliğimize işleyecek bu kapris durumları.Herkes mi haklı herkes mi hesap soran olmalı, nedir bu büyüklenmeler anlayamıyorum:(

Yelish dedi ki...

Birben minik adam nasil?