19 Aralık 2010 Pazar

Şükür

Nasıl oluyor da bazen yaprak kıpırdamazken hayatımda, bazen herşey üstüste geliyor.Tam da 'evet şimdi normale döndük, hadi yola devam' dediğimde bir aksilik ya da can sıkıcı bir hadise oluyor.Ya ben de, ya çevremde.


Bugünümüze şükür diyerek, geceleri ıslanan seccadede umutlarımızı dökerken, yakarırken gelene, sınav demekle geçiştirmeye çalışıyoruz.Aslında kalben sınava inanıp inanmadığımız meçhul.Çünkü inansak, yaşadıklarımız büyüyüp nefsimize ağır gelmez.

Bunları hastane odasından yazıyor olmam da bir olay.Basit bir soğuk algınlığının, yavrumun bünyesinde zatürre başlangıcına dönüşme ihtimaliyle, 3 gün hastanede konaklamaya dönüşeceğini bilemezdim.

3 saatte bir buhar alıyoruz ve serumla antibiyotik.Annem yanımda, bilgisayarım kucağımda, oğlum neşeli ve en önemlisi zatürre falan değiliz biliyorum.Tedbir için buradayız, her hücrem adedince şükürler olsun!!!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok gecmis olsun, cok! Nesesi yerindeyse yoktur bir seyi. Onlem almak iyidir tabii. Ama sen hic merak etme, cocuklar cok cabuk toparlarlar. Sevgilerimle..

anne kaleminden dedi ki...

geçmiş olsun birben, eminim toparlanıp eve döneceksiniz en kısa zamanda... her ne kadar hastane kelimesi bile can sıkıcı olsa da buna da şükür, sadece tedbir, daha hızlı iyileşmeniz için...

neselihaller dedi ki...

Çok geçmiş olsun, biz de 3 hafta önce muayeneye diye gidip 3 gün konaklamıştık hastanede...bu sene çocuklar enfeksiyonları biraz ağır geçiriyorlar...Umarım bir an önce iyileşirsiniz...

Sevgiler

Yelish dedi ki...

gecmis olsunn Birben
Allah beterlerinden korusun

Birben dedi ki...

Teşekkür ederim herkese.Kısıtlı zamanlarda nete girebiliyorum kusura bakmayın:(