4 Ocak 2011 Salı

Kadifeden Kesesi...

2010'u, bir yılı daha, devirdik yoksa o mu bizi devirdi bilinmez.Ne kadar uzun ve yorucu bir yıldı.Önce ben işe girdim sonra eşim askere gitti.Oğlum kreşe başladı, ardında da k.validem rahatsızlandı.Her biri arasında 2'şer ay var.Ahh 2010, sevmedim seni üzgünüm, gelenin gideni aratmayacağı çok güzel bir yıl istiyorum mümkünse.

2011'e yeni projelerle gireceğim, tutarsa tabi...Kadife işlerim var elimde, çok yakında fotoğraflayacağım.Patikolar tam gaz...Bu kadar dikişe boğulmuşken, bu kadar severken bu işi neden ticarete dökmeyeyim diyorum.Şöyle dükkanlı, kiralı, fişli, poslu:)

Var var, bir hayalim var benim bu sene.Ürünlerimi dokunarak alma fırsatınız olacak belki de...İnşallah...

***Kreş meselesi aynen devam ediyor.Sabahları ağlayan akşamları gülerek gelen bir oğlum var.Kreşin üzerindeki etkileri yeni yeni belirginleşti.Artık daha uzun ve anlamlı cümleler kuruyor.Tuvalet eğitimi devam.Hala kaçırmalar var.Eskisi kadar değil ama.Çok ama çok güzl şarkılar söylüyor.Bana öğretmeye çalışıyor.

Kesinlikle kreşin olumlu yanlarını görmekteyiz.Tek olumsuz yanı, kreşten sonra ofisime gelip şekerlere saldırması.Ben saklasam birileri veriyor.Buna bir çare bulamadım.

Hah bu arada şafak : 13 ...çok heyecanlıyız:)

3 yorum:

neselihaller dedi ki...

2010 bu kadar hareketli geçtiyse 2011'de biraz daha dingin bir yıl geçirebilirsin umarım...herkese biraz huzur diliyorum...

Filiz Morkoç dedi ki...

Benim patikolar arada kaynadı desene:-((((((

Filiz Morkoç dedi ki...

Benim patikolar arada kaynadı desene sen:-(((((((((((((