14 Eylül 2010 Salı

Ben Ezel'den beri ve gak guk

Şimdiii...

1. Dün akşam Ezel vardı malumunuz, devlet meselesi.Son sahnede Kıvanç Tatlıtuğ görününce bütün bayanların bir "wuuuuu..." çektiğini düşünüyorum.Nam-ı diğer Behlül'e odaklanırken biz, Ramiz Dayı arkadan haykırıyordu."Kızıma yaptırmam,yaptırmam".Çok acıklıydı cidden, ne yaptırmayacak acaba?:P...

2.İnsan beşerdir şaşar derler.Bildiğimizi sandığımız konularda uzman görüşü sunmak hadsiz olur.Okuyucuyu yanlış yönlendirmek olur.Mazallah toplum içerisinde oynattığın çakıl taşı büyük kayaları yerinden oynatır, sonuçlarına sen bile inanamazsın.Yanlış bilgiden korkarım.İnternet yanlış bilgiyle dolu.O yüzden mümkünse kimse "çok biliyorum" ezgileriyle dolaşmasın.Konusunda uzman olduğunu söyleyenlerin bile yetersiz kaldığı bir dünyada yaşıyoruz, unutmayalım.

3.Uyduruk hikaye'de izleyici sayısı arttıkça uyduramadığımızdan şikayetçiyiz.Baskı oluşuyor üzerimizde, saçmalama isteğimiz törpüleniyor:)Saçmalamayı seviyoruz biz, ciddi birşey beklenmesin.Hikayenin ortasından Behlül çıkabilir.Ezel'de oluyor da, biz de niye olmasın.

4.Dün yine okuduğum bazı yorumlar beni çileden çıkardı.Siyaseti sevmem, yapanı da etrafımda barındırmam.Ülkemi severim, milliyetçi tavırlar sergilerim çoğu zaman.Ama internette denk geliyorsun mutlaka, torba değil büzemiyorsun da.Ülkenin gidişatını beğenmeyip yurt dışında yaşama planları yapanlar oluyormuş, vah benim göğsünü siper edecek milletim, sıksan şüheda fışkıracak toprağım, kimlere emanetsin sen.

5.Maddeleri seviyorum.Maddeli konuşmayı da, o yüzden 5. maddeyi açtım.Ama herhangi bir amacı yok, öylesine...

4 yorum:

İlknur dedi ki...

1. Madde.. Behlulu hiccc seyretmedim desem yalan olmaz ama dun aksam wuuu takiminda ben de vardim :) Kenan Imirzalioglunun arkasindan son darbe oldu :)

4. Madde.. Valla defolup nereye gideceklerse gitsinler. Kendileri gibi dusunmeyen herkese aptal damgasi yapistiranlarin yarin obur gun gerektiginde gogsunu siper edecegini mi saniyorsun sen?

Birben dedi ki...

İlknur, Ezel ve Behlülü aynı diziye aldılar, diğer dizilerin jönlerini de toplarlarsa o dizi reytingde tavan yapar, yakında bunu keşfederlerse hiç şaşırmam:)

4.Madde konusunda haklısın, böyle düşünenlerin varlığından haberdardım ama bu kadar aleni bir şekilde söyleyebiliyor olmaları çok vahim.

Bu arada sana gmailden mail atacağım bakmayı unutma!

nghnca dedi ki...

1-Bahsettiğiniz dizileri izlemedim ama,bahsettiğiniz kişiye bayanların hayranlığı yüzünden bazı ülkelerde oynadığı diziler yasaklanmış.Bu bayanlar bana Hz.Yusuf hikayesini hatırlattı.Ve hz.Ayşe nin konuyla alakalı söylemini,diyor ya o kadınlar benim efendimi görseler bıçağı ellerine değil,göğüslerine batırırlardı.Göz güzeli sever,bayanlar o en güzele kadar kapatsalar gözlerini,kesmeseler bıçakla düşlerini...
2-Çok bilen çok yanılır:)
Duayla...

Birben dedi ki...

Nagihan, ah ahh diyorum, ahir zaman, neyi nasıl yaşıyoruz, kendimizi nelere kaptırıyoruz bilemiyorum.Hoşgeldin her zaman beklerim kapım açık:)