16 Ağustos 2010 Pazartesi

Yer Gök Boleyn Kızı

Geçen hafta evdeki yalnızlığımdan olsa gerek "aman diziler başlasa da sarsak birşeylere" gibi saçma bir hisle Fox Tv'de yayınlanan "Yer Gök Aşk" isimli diziye kaptırmış buldum kendimi.

Mekan ve kıyafetler itibariyle ikinci bir "Asmalı Konak" vakasıyla karşı karşıya olduğunuzu zannederken, hafiften, başrol oyuncusu güzel kızların "Asi" dizisindeki Defne ve Asi'yi hatırlattığını farkediyorsunuz.Sonra konu ilerledikçe daha da şaşırıyorsunuz.


İzleyen vardır aranızda.Bu kadar mı esinlenir bir filmden yahu?

Ortaçağ'ın karanlık koridorlarında yaşanan entrika dolu İngiltere tarihini bu diziye nasıl aktarmayı düşünüyorlar merak ettim?

Eminim sonunda saçmalayacaklar.Zaten Mahsun Kırmızıgül'ün yakiiin arkadaşı, türkücü tadında, bol kaslı Murat Ünalmış'la fazla sürmez gibi görünüyor.

Ben bir kaç bölüm daha izler bırakır ve haftalık fragmanlarından takip etmek suretiyle bu sene kapatırım sezonunu.Mutlaka bu esinlenme ben de sövme etkisi yaratacaktır.

İzleyenlere iyi seyirler:P....

3 yorum:

lülün dedi ki...

merak ettim şimdi boleyn girl'ü nasıl uygulamaya çalışıyorlar, ben de böyle dizilere sinir oluyorum açıkcası ama merakımdan izliyorum bir süre, senin de dediğin gibi bir süre sonra sövme etkisi yaratıyor:)

birdamlacıkyağmur dedi ki...

yok artık pes doğrusu!
Biraz da üretmeyi denesek nasıl olur acaba???
The Other Boleyn Girls gibi iyi yorumlanmış bir film seçmeselerdi belki derdim ama şimdi işleri iyice zor.

Birben dedi ki...

Kızlar Pzt.2.bölümünü izledim, esinlenme ötesi olmuş resmen.3.bölüme kalbim dayanmaz sanırım:)