11 Kasım 2010 Perşembe

Suyun gücü

"Suya saygı duymalıyız. Sevgi ve minnet duyup pozitif enerjinin titreşimlerini hissetmeliyiz. Su değişir, siz değişirsiniz ve ben değişirim. Çünkü, siz de ben de sudan oluşuyoruz."  diyor sevimli Japon Dr. Masaru Emoto.

Mutlaka karşılaşmışsınızdır suya okuyup üfleyen bu adamı.Farklı müzikler, farklı sözcükleri söylemişler suya sonra da su damlacıklarını dondurup fotoğraf çekme kapasitesi olan bir karanlık alan mikroskobu ile çekmişler fotoğraflarını.Sonuç aşağıdaki gibi.


Aldığı enerjiyle suyun moleküleri şeklini değiştirmiş.Bu zamana kadar neden farkedilmediğini anlamadığım ama insanı depresyona ve umutsuzluğa düşüren bir çok hadisenin bu olayın farkedilmesiyle aşılabileceğini düşündüğüm bir bulgu.Seviyoruz seni çekik gözlü Emoto:)

Vücudumuzun yaklaşık %60'ının su olduğunu düşünürsek,günümüzün büyük bir bölümünü, üzerimize Adolf Hitler okunup üflenmiş gibi gezdiğimizi varsayabiliriz.Trafik, 3.sayfa haberleri, iş stresi, faturalar vs. bizi iğrenç bir hale sokuyor demek ki...

Bir de şunu farkettim, güzel sözler söylenen, duayla bütünleşen va ya dinlendirici melodiler alan suyun molekülleri kar tanelerine benzemiş.Kar taneleri gök yüzünden şeklini alarak iniyor bize değil mi?O zaman güzel bir yerden geliyorlar değil mi? ve o zaman cennet gerçekten varmış, birileri oradan güzel dileklerini okumuş üflemiş üzerimize değil mi?

Kader sadece duayla değişirmiş diye duymuştum.Duanın gücünü yadsıyamayız bu bir gerçek.

Güne güzel sözler duyarak başlayan birinin de, mutlu ve başarılı bir ömür geçireceğini öğrenmiş olduk.

Kimse size birşey söylemiyor olsa bile, evden çıkmadan aynaya bakıp "çok tatlısın" diyebilirsiniz ve duanızı okuyup adımınızı kapının dışına doğru atabilirsiniz.Eminim o gün çok güzel bir gün olur!!!

...ve lütfen çocuklarınızı şımartma korkusuyla güzel sözcüklerinizden mahrum etmeyin:)

Sevimli Japonun kitabı varmış, okumak isteyene tık tık..

Daha fazl teknik bilgi için tık tık...


Hiç yorum yok: